Relatii cu clientii 0728.800.154    Dispecerat 021/9154
Dispecerat
021/9154
Relatii cu clientii
0728.800.154
Monitorizare si control mobil

 Experimentati confortul controlului deplin al casei dumneavoastra.

Activare/Dezactivare sistem

V-ati facut vreodata griji daca ultima persoana care a plecat din locuinta a activat sistemul de securitate? Cu doar o apasare de buton de pe smartphone-ul dumneavoastra puteti bloca usile, activa sistemul de securitate si vedea cine este in fata usii, de oriunde v-ati afla.

Reglati termostatul si luminile

Trebuie sa lucrati din nou pana tarziu? Nici o problema. Utilizati telefonul mobil pentru a stinge lumina, sau pentru a opri aerul conditionat inainte de a ajunge acasa.

Managementul energiei

Reglati temperatura cuptorului si a aerului conditionat de la distanta pentru un confort suprem.

 

Primiti alerte si notificari personalizate

V-ati facut vreodata griji ca ceva s-ar putea intampla in casa dumneavoastra, in timp ce sunteti plecat? Aceasta solutie inteligenta trimite notificari personalizate despre activitatea sistemului de supraveghere prin email sau mesaj text, pe telefonul dumneavoastra, tableta si/sau calculator. Veti fi anuntat cand copiii au ajuns acasa in siguranta, cand nivelul monoxidului de carbon s-a schimbat sau cand se stinge detectorul de fum.

 

Contacteaza-ne acum:
Cerere de oferta
De ce oamenii ne aleg pe noi?

Cand vrei sa faci tot ce poti pentru a-ti proteja afacerea, pentru a-i proteja pe cei dragi, casa ta si toate cele dragi tie, este de datoria ta sa apelezi la un servicu de protectie 24/7.

Unde ne puteti gasi?
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles