Relatii cu clientii 0728.800.154    Dispecerat 021/9154
Dispecerat
021/9154
Relatii cu clientii
0728.800.154
Parinti

Solutii puternice pentru a tine parintii conectati si informati. Atunci cand cele mai importante persoane din viata ta depind de tine 24/7, este bine sa stii ca exista instrumente pe care te poti baza.
Nu puteti impiedica accidentele, dar le puteti minimiza

Chiar inainte de a se naste, va faceti griji cu privire la sanatatea, siguranta si fericirea copiiilor dumneavoastra. Noi venim in ajutorul intregii familii prin monitorizare 24/7, detectie monoxid de carbon, fum si caldura.

Nu conteaza cat de mari sunt copiii, tot va veti face griji pentru ei

Supravegherea video este partenerul dumneavoastra in protejarea familiei. Este ca si cum o a doua pereche de ochi vegheaza asupra lor, atunci cand nu puteti fi acolo in persoana.

Contacteaza-ne acum:
Cerere de oferta
De ce oamenii ne aleg pe noi?

Cand vrei sa faci tot ce poti pentru a-ti proteja afacerea, pentru a-i proteja pe cei dragi, casa ta si toate cele dragi tie, este de datoria ta sa apelezi la un servicu de protectie 24/7.

Unde ne puteti gasi?
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles