Relatii cu clientii 0745.555.355
Relatii cu clientii
0745.555.355
Sisteme de alerta medicala Basic

Sistemul de baza al Alertei Medical dispune de un pandantiv impermeabil sau bratara; fiecare cu buton de ajutor personal. Se conecteaza wireless la o statie de baza echipata pentru comunicare in ambele sensuri.
Atunci cand este apasat butonul de ajutor, un profesionist instruit va transmite informatia in unitatea de baza si va apela serviciile de urgenta dupa cum este necesar.

Pachetul Include: Alerta Medicala de baza cu doua sensuri interfon voce, senzor de temperatura ridicata/scazuta, baterie de back-up, pandantiv impermeabil wireless sau bratara impermeabila wireless.

Contacteaza-ne acum:
Cerere de oferta
De ce oamenii ne aleg pe noi?

Cand vrei sa faci tot ce poti pentru a-ti proteja afacerea, pentru a-i proteja pe cei dragi, casa ta si toate cele dragi tie, este de datoria ta sa apelezi la un servicu de protectie 24/7.

Unde ne puteti gasi?
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles