Relatii cu clientii 0745.555.355
Relatii cu clientii
0745.555.355
Sisteme Monitorizare Video

Uniforce este prima companie din Romania care ofera acest serviciu, in mod unicat.
Dispunand de un dispecerat modern, Uniforce poate monitoriza de la distanta (prin internet) imaginile video, asigurand o reactive optima si in timp real, impreuna cu personalul aflat in locatia clientului.
Astfel, clientul nu isi reduce doar costurile cu personalul de supraveghere, din nou beneficiaza de o dubla monitorizare a locatiei sale.
Mai mult, Uniforce ofera posibilitatea clientilor sa beneficieze de sisteme de supraveghere video in regim de cost lunar si nu ca investitie.
Uniforce asigura sistemele si infrastructura necesara si/sau serviciile de monitorizare, contra unui cost lunar stabilit pentru fiecare camera video in parte. Clientul nu mai trebuie sa faca investitii suplimentare.
Iluminatul de securitate este o alta forma eficienta de descurajare. Intrusii sunt mai reticenti in a intra in zone bine iluminate pentru teama de a fi vazuti. Usile, portile si alte intrari, in special, ar trebui sa fie bine iluminate, pentru a permite observarea atenta a persoanelor care intra si ies. Este important a plasa iluminatul intr-un mod care face dificil de manipulat (de exemplu, suspendarea luminii pe porti inalte), si pentru a se asigura ca exista o sursa de alimentare de rezerva, astfel incât luminile de securitate nu se vor stinge in cazul in care energia electrica este intrerupta.
Sistemele de alarma pot fi instalate pentru a alerta personalul de securitate atunci cand accesul neautorizat este incercat. Sistemele de alarma lucreaza in tandem cu bariere fizice, sisteme mecanice si agenti de paza, care serveste pentru a declansa un raspuns, atunci când au fost incalcate aceste alte forme de securitate. Ele constau din senzori, inclusiv senzori de miscare, senzori de contact, si detectoare de geam spart.
Camerele video de supraveghere pot fi un factor de descurajare atunci cand sunt plasate in locuri foarte vizibile, si sunt, de asemenea, utile pentru verificarea incidentelor si de analiza istorica. De exemplu, daca alarme sunt generate si exista o camera instalata, inregistrarile de pe camera poate fi vizualizate pentru verificarea alarmelor.
Sistemele de acces control sunt utilizate ca metode de control al accesului pentru a monitoriza si controla traficul prin punctele de acces specifice. Acest lucru se face folosind o varietate de sisteme de supraveghere, inclusiv CCTV, cartele de identificare, agenti de paza, si a sistemelor electronice de control / mecanice, cum ar fi incuietori, usi si porti.
Sisteme de identificare si politicile de acces O alta forma de control al accesului (procedural) include utilizarea de politici, procese si proceduri pentru a gestiona patrunderea in zona restrictionata. Un exemplu in acest sens este desfasurarea de personalul de securitate care efectueaza controale de intrare autorizat la punctele predeterminat de intrare. Aceasta forma de control al accesului este implementat de obicei, de formele anterioare de control al accesului (de exemplu, controlul mecanic si electronic de acces), sau dispozitive simple, cum ar fi treceri fizice.
Personalul de securitate joaca un rol central in toate straturile de securitate. Toate sistemele tehnologice care sunt utilizate pentru a spori securitatea fizica sunt inutile fara o forta de securitate, care este instruita in utilizarea si intretinerea lor, si care stie cum sa reactioneze in mod adecvat la cazurile de incalcare a securitatii. Personalul de securitate poate indeplini mai multe functii: de patrulare si la punctele de control, pentru a administra control acces electronic, pentru a raspunde la alarme, si de a monitoriza si analiza video.
Servicii video gazduite inseamna o securitate mai buna. Nu este nevoie sa va faceti griji cu privire la defectiuni hardware sau un DVR furat.
Solutiile UNIFORCE de supraveghere video sunt foarte sigure si au accesibilitate de la distanta. Sistemele UNIFORCE pot oferi solutii la:
• minimizarea alarmelor false;
• imbunatatirea raspunsului de urgenta;
• prevenirea patrunderii persoanelor neautorizate;
Noul cloud pe baza de film gazduit are multe beneficii Alerte pentru probleme de sistem si monitorizarea starii de sanatate a sistemului, asigura fiabilitate consistenta. Chiar si cele mai bune sisteme bazate pe DVR film au posibilitatea de esec hardware.
Cele mai noi metode de stocare video de pe cloud, de asemenea, numeroase alte beneficii:
• vizualizarea imaginilor de arhiva sau video in direct de la orice locatie si in orice moment, cu dispozitive mobile inteligente;
• imbunatatirea eficientei operationale si a costurilor (update-uri de tehnologie se efectueaza in mod automat);
• notificare de alerta instantanee prin mesaje text sau e-mail, inclusiv clip video cu evenimentul;
• adaptabilitate la camerele analogice existente;
• scalabila pentru a include mai mult de stocare;
• imaginile sunt arhivate, in loc sa fie sterse.

Contacteaza-ne acum:
Cerere de oferta
De ce oamenii ne aleg pe noi?

Cand vrei sa faci tot ce poti pentru a-ti proteja afacerea, pentru a-i proteja pe cei dragi, casa ta si toate cele dragi tie, este de datoria ta sa apelezi la un servicu de protectie 24/7.

Unde ne puteti gasi?
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.
OK, am inteles